STIATI CA?

UN OM PREVENIT ESTE UN OM SALVAT
RECOMANDARI PENTRU SIGURANTA LOCUINTEI DUNEAVOASTRA

Unele din consecintele nedorite ale tranzitiei post-decembriste este amplificarea criminalitatii. Trebuie inteles faptul ca asigurarea securitatii, a linistii si ordinii publice nu sunt numai problemele institutiilor specializate ale statului. Acestea trebuie sa fie si preocuparile societatii civile, ale tuturor cetatenilor.

 Pentru prevenirea criminalitatii si instaurarea unui climat de siguranta civica in randul populatiei apare necesitatea sprijinirii politiei atat prin actiuni directe cat si prin semnalarea faptelor antisocial sau infractiunilor.
 Un capitol aprte, in cadrul responsabilitatilor ce revin cetatenilor, il constituie ansamblul masurilor de prevenire ce trebuie luate pentru diminuarea numarului spargerilor de locuinte.

 Exista doua tipuri de bariere in calea spargerilor de locuinte:

- Bariere fizice = au rol de a prelungi cat mai mult timpul necesar patrunderii infractorilor. Se presupune ca acest timp este sufficient pentru ca infractorul sa fie observant sis a fie anuntata politia;

- Bariele psihice = au rol de a descuraja infractorul sugerandu-I idea de nepatruns, de solid sau ca actiunea sa poate fi observata, iar el prins asupra faptului, motiv pentru care va renunta.

 

Usa rezistenta=interior in siguranta

Usa rezistenta  = interior in siguranta

Prudenta este cea mai buna paza si nu costa

Prudenta este cea mai buna paza si nu costa

Si copiii trebuie instruiti

Si copiii trebuie instruiti

Siguranta comuna poate asigura linistea individuala

Siguranta comuna poate asigura linistea individuala

Contact rapid

Alfa Jet SRL

Administrator
Mihai Razvan Popescu

Str. Radu Stanian Nr. 10
Ploiesti, Prahova

Tel. 0722356541

Email:
razvan1961@gmail.com

Ultimele cautari