SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO IP HD

 • IP vine de la “Internet Protocol”. Acesta este cel mai scump sistem, camerele IP functioneaza pe cablu Ethernet standard si pot conecta mai multe camere de supraveghere la un LAN(local area network) in locatia supravegheata.
   
 • Camerele IP nu au neaparat nevoie de un sistem de inregistrare de tip DVR sau NVR. Acestea pot inregistra pe un calculator sau pe un server FTP. Camerele IP sunt standalone si pot functiona individual.
   
 • Dar totusi in cazul in care trebuie sa inregistrati imagini pe un inregistrator profesional puteti opta pentru NVR-uri care va permit sa conectati pana la 32 Camere de supraveghere IP pe acelasi NVR.
   
 • Cel mai mare avantaj al sistemului de camere IP este că puteți înregistra la rezolutii megapixel, foarte mari, in unele cazuri chiar si 10 megapixeli.
   
 • Asta e de 5x mai mult decat FULL HD. Există, de asemenea, alte beneficii pentru sisteme de supraveghere IP, cum ar fi POE “Power Over Ethernet”, care vă permite să utilizați un cablu (cablu Ethernet) pentru a trimite putere și date pentru a evita utilizarea și cablul de alimentare suplimentar.

SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO IP HD

Produse asemanatoare

Contact rapid

Alfa Jet SRL

Administrator
Mihai Razvan Popescu

Str. Radu Stanian Nr. 10
Ploiesti, Prahova

Tel. 0722356541

Email:
razvan1961@gmail.com

Ultimele cautari