SISTEM DE CONTROL AL PATRULARII

Sistemul de pontaj si control al patrularii, control rond, este destinat controlului activitatilor de patrulare. In anumite activitati cum ar fi cea de paza, o persoana trebuie sa patruleze in jurul unui obiectiv trebuind sa treaca obligatoriu prin anumite puncte de control si sa respecte niste trasee.

Sistem de pontaj si control al patrularii cu taguri de proximitate

              Pe traseele controlate se instaleaza in punctele de verificare taguri de proximitate. Agentul de paza care se afla in dreptul unui punct de verificare, trebuie sa scaneze tagul cu aparatul de mana de scanare. Codul de identificare al tagului este inregistrat in aparat, alaturi de data si ora scanarii. Datele pot fi descarcate si analizate ulterior pe un PC.

Sistem de pontaj si control al patrularii cu buton RFID

              Acest sistem de control rond se bazeaza pe acelasi principiu de functionare diferenta fiind in punctele de verificare. Aici cartela de proximitate este inlocuita cu butonul RFID. Acesta dispune de un microcip si o serie unica atribuita de fabricant. Aceasta este transmisa catre dispozitivul mobil al celui care patruleaza si este memorata de acesta. Ulterior se pot descarca pe un PC si editate ca rapoarte adaptate, informatiile legate de data ora si locurile de verificare efectuate.
              Solutie controlului de rond se adreseaza: serviciilor de paza, serviciilor unde este necesar controlul periodic al unor aparaturi,etc.

Avantajele sistemului de pontaj si control al patrularii:

  • Fara sistemul de pontaj si control al patrularii.
  • Fara un sistem de control al efectuarii rondurilor, este practic imposibil sa aveti garantia ca paznicul face inspectii periodice la obiectivele pazite.

 

Cu sistemul de pontaj si control al patrularii.
La intervale orare prestabilite, paznicul se deplaseaza pentru a inspecta obiectivele pazite si va marca vizitarea folosind un baston de patrulare. Bastonul va memora toate vizitele facute si poate fi descarcat la calculator pentru generarea rapoartelor de control.La sosire si la plecare, paznicul ponteaza prin atingerea bastonului de patrulare de butoanele metalice pentru pontaj.
 

Contact rapid

Alfa Jet SRL

Administrator
Mihai Razvan Popescu

Str. Radu Stanian Nr. 10
Ploiesti, Prahova

Tel. 0722356541

Email:
razvan1961@gmail.com

Ultimele cautari